Bericht versturen

De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: DONGJIAXIN
Certificering: ISO9001/ISO14001/OHSAS18001/CCC/CE
Modelnummer: YTTW, YTTWY
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Staal houten trommel, Rol in Folie/Trommel
Levertijd: 7-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100KM/WEEK
ModelName: YTTW, YTTWY Leidertype: Hoge Zuiverheidskoper
Grootte: 1.5~630mm ² Voltagetarief: 300/500V
kringsintegriteit in de brandomstandigheden: 950℃, 3h Isolatie: Mica Tape + Mineraal Materiaal
Eigenschap: Flexibel, Brandbewijs Toepassing: Openbare gebouwen, Basisfaciliteiten, Industrie, enz.
Hoog licht:

De Geïsoleerde Kabel van Q/320481SS443 3h Mineraal

,

de Geïsoleerde Kabel van 300/500V YTTWY Mineraal

,

Mineraal Geïsoleerde Kabel 500V

kies/de Multidraad uit van het kernkoper het minerale geïsoleerde beklede koper mi de kabelprijzen van de isolatie elektromacht in de schede stak

Model: RTTW

Kernen: 1~5

Nominale spanning: 600/1000V

Productnormen: Q/320481SS443

Bouw: Ontharde koperen geleider/micabandisolatie/koperschede

Productomschrijving: Het anorganische mineraal isoleerde de metaal in de schede gestoken flexibele kabel van het brandbewijs.

Toepasselijk werkingsgebied: Noodsituatiesysteem van diverse bouw brandblussysteem, machtstransmissie en distributiesysteem van openbare veiligheidsgebied, machtstransmissie en distributiesysteem van gebied op hoge temperatuur, enz.

Voordeel:

1. De prestaties van de brandweerstand: de normen van de brandweerstand kunnen BS6387-beoordeling overgaan: de eenvoudige brandtest, de brand en de waterweerstand testen en steken effecttest in brand. In termen van brandweerstand, voldoet het volledig aan de beoordelingsnormen van BTTZ.

2. Productiewaaier: De productiewaaier is breed, en de lengte kan volgens de behoeften van gebruikers zijn, en de gehele eenheid kan zonder verbindingen worden geleverd.
3. Met lange levensuur: Het heeft goede anti-rodent, anti-termiet, en anti-radiation functies, die de stabiliteit, met lange levensuur en duurzaamheid van de kabel kunnen verzekeren.
4. Metaalschede: De metaalschede van de kabel heeft hoge corrosieweerstand. Voor de meeste apparaten, te hoeven het om geen extra beschermende maatregelen te nemen; zelfs is de metaalschede van de kabel naar voren gebogen aan chemische corrosie of de ernstige industriële verontreiniging omdat de buitenste laag van de kabel door een plastic buitenschede wordt beschermd, het is nog veilig.
5. Mechanische sterkte: De kabel is stevig en duurzaam. Het kan nog normaal werken wanneer de diameter van de kabel door één derde wordt misvormd. Zelfs als het aan strenge mechanische schade wordt onderworpen, zullen zijn elektroprestaties niet beschadigd worden.
6. Productstructuur: De leider wordt gemaakt van vastgelopen koperdraden, is de isolatie mechanisch verpakt met bestand synthetische micaband op hoge temperatuur, wordt de buitenisolatielaag dicht gevuld met alkali-vrije glasvezel, en de schede is in de lengte verpakt en gelast met koperband in een koperbuis. Het ononderbroken rollen en het golf vormen zich.

De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal 0


De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal 1
 

Productiemateriaal:

De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal 2

De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal 3

Leveringshaven:

De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal 4 De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal 5 De Geïsoleerde Kabel van YTTWY Mineraal 6
Haven van Shenzhen Haven van Hongkong

Haven van Guangzhou

 

Contactgegevens
Coco

Telefoonnummer : +8613528796850

WhatsApp : +8613528796850