Bericht versturen
Contacteer ons
Coco

Telefoonnummer : +8613528796850

WhatsApp : +8613528796850

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD

CO. VAN SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE, LTD

  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken Finecredit Aantal werknemers 200~300
Jaarlijkse omzet 230701800.00-307602400 Opgericht Jaar 1990
Export pct 60% - 70%
Inleiding

DJX-Kabel werd eerst opgericht in 1990 en werd formeel geregistreerd in 2003 als Co. van Shenzhen Dongjiaxin Wire&Cable, Ltd. In 2017, richtte DJX de Groep van Shenzhen Finecredit van het groepsbedrijf Co., Ltd op en begon een model van de groepsverrichting met 4 volledige dochterondernemingen. Groep de productiebasis wordt gevestigd in Shenzhen, de Provincie van Guangdong, die een geavanceerd de industriepark integrerend R&D, productie, verkoop en de dienst is. De Dongjiaxinkabel heeft meer dan 20 octrooien, meer dan 10 softwareauteursrechten, en verscheidene wetenschappelijke onderzoeksdocumenten. De laatste jaren, heeft DJX de eretitels van „Nationale High-tech Onderneming“, „het Beroemde Merk van Shenzhen“, „de Provincie Winnende Onderneming van Guangdong door Kwaliteit“ gewonnen, en Dongjiaxin-de Kabel is de van de KabelOnderzoekscentrum en Shenzhen van Guangdong Flexibele Minerale Vuurvaste Universitaire Draad en de Studie van de Kabelproductie en de basis van de onderzoeksamenwerking. DJX ging de kwaliteitsbeheersysteem van CQC ISO 9001-2014, het milieubeheersysteem van ISO14001, het beheersysteem van de beroepsgezondheid van OHSAS 18001-2001 over. DJX-de Kabel heeft een professioneel kabellaboratorium, dat de certificatie van CNAS ISO/IEC 17025 heeft overgegaan en internationaal kunnen uitgeven - erkende testrapporten.

Onze kabels en draden hebben UL-certificatie, ETL-certificatie, TUV certificatie, VDE-certificatie, Ce-certificatie, CQC&-CCC certificatie, en QS-certificatie verkregen. Onze gekenmerkte producten omvatten: de industriële elektrokabel, de kabel van de laag voltagemacht, Ethernet-LAN kabel, rubber isoleerde kabel, Photovoltaic kabel en het huisverbetering draad, enz., meer dan 2.000 soorten productspecificaties. De producten van DJX voldoen ook aan de vereisten van zowel de Beperking op de richtlijn van HazardousSubstances (RoHS) en Voorstel 65 van Californië.

DJX-de Kabels is het aangewezen merk voor de nationale grote projecten, zoals de Hongkong-Zhuhai-Macao brug, Shenzhen-de Overeenkomstcentrum van Wereldexhibition&, de Internationale luchthaven van Shenzhen, Shenzhen-Metro, de kernenergieinstallatie van Fujian Ningde, Shenzhen-msu-BEETJE Universiteit, het kusthandelscentrum van Zhongzhou, wordt de kabel van enz. DJX wijd gebruikt op gemeentelijke techniek, de onroerende goederenindustrie, spoorwegfaciliteit, industrieel materiaal, de verlichtingsindustrie en andere gebieden. Wij zijn geëngageerd om veilige draden en kabels te ontwikkelen en veiligere kabels te verstrekken voor klanten. Onze kwaliteit en dienst worden hoogst erkend door binnenlandse en internationale klanten. Met de inspanningen van elke werknemer van DJX, zijn onze kwaliteit en dienst hoogst erkend door binnenlandse en internationale klanten.

Geschiedenis

Ons Laboratorium heeft CNAS-certificatie, van grondstof volgens gebeëindigde - producten door lagen van inspectie, om hoogte te verzekeren - kwaliteitsnorm.

 

China SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

DJX-de kabel wordt wijd gebruikt op gemeentelijke techniek, de onroerende goederenindustrie, spoordoorgang, mechanisch materiaal, de verlichtingsindustrie en andere gebieden.

1. Wij hebben professioneel pre-sales en naverkoopteam, het afzonderlijke dienen, en reactie snel in 24 uren 7 dagen.

2. Wij ontwikkelen en ontwerpen draad en kabel volgens klantenvereiste.

3. Wij hebben de uitstekende naverkoopdienst en een garantie van twee jaar van producten.

4. OEM/ODM

DJX-de Kabels heeft het principe van „quality+service“, oprechte samenwerking, aangehangen en naar win-win situatie gestreefd. Wij nodigen u uit oprecht om ons bedrijf te bezoeken.

Ons Team

Wij hangen altijd het principe van „quality+service aan“, om onze klanten van veilige en betrouwbare cable&wireproducten te voorzien.

Team

DJX-de Kabels heeft een professioneel en efficiënt team van technologie, kwaliteitscontroles, verkoop, klantenservice enz. Wij plakken en geven samen ons beste in alles. Om onze klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en vertrouwelijke dienst te voorzien.

China SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Wij respecteren elkaar, creëren geluid die en het leven milieu, provideskill opleidend en het leren platform, Finecrediters-het werk in een harmonische omstandigheid en bereiken de persoonlijke groei in het werk werken.

 

China SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1