Bericht versturen
Contacteer ons
Coco

Telefoonnummer : +8613528796850

WhatsApp : +8613528796850

lopende band

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 0

DJX-de Kabel heeft een de industriepark wat 65.000 vierkante meters en meer dan 200 productielijnen behandelen.

Het productiemateriaal omvat: draadtrekkenmolenaar, draad die machine, kabel-leggen-op machine vastlopen,

extruder, breister, drievoudige uitdrijving en de van het de schedeargon van de metaalkabel het booglassenmachine voor kabel enz.

Het verfijnde materiaal en de efficiënte productieorganisatie verzekeren onze sterke productiecapaciteit

en leveringscapaciteit.

Productieworkshop

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 1SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 2SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 3SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 4SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 5

Productiemateriaal

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 6

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 7

OEM / ODM

DJX-de Kabel kan de kabels vanaf klantenvereisten leveren. OEM en ODM allebei zijn beschikbaar. Verschillende kleur en Klant Logo Printing. Derde partijcertificaat.

R & D

DJX-de Groep heeft een wetenschappelijk en technologisch die innovatieonderzoek en een ontwikkelingsteam uit een aantal professionele hogere ingenieurs wordt samengesteld. De R&D-directeur heeft 30 jaar van de industrieervaring.

DJX heeft meer dan 20 octrooien, meer dan 10 softwareauteursrechten, verscheidene onderzoeksdocumenten, verkregen en de eretitel van „Nationale High-tech Onderneming.“ gewonnen DJX is een lideenheid van de Vereniging van China voor Normalisatie van Cable&wire, en neemt aan voorstel van nationale Cable&wire-normen deel. Onze groep nam het lood in het introduceren van groot de verbrandingslaboratorium van BS in China, en is de enige fabrikant in Zuid-China dat een volledige waaier van minerale vuurvaste kabels kan produceren. DJX hecht groot belang aan de opleiding van onderzoek en ontwikkelingspersoneel, en de het „productie-universitair-Onderzoek van Shenzhen Universitaire DJX Elektrische Cable&Wire Samenwerkingsbasis“ met Shenzhen-Universiteit gezamenlijk vastgelegd.

Volgens de klantenbehoeften, ontwikkelt de R&D-afdeling aangepaste producten voor verschillende gebruiksmilieu's. Wij verstrekken altijd professionele technische oplossingen aan klanten.

Vuurvaste van de kabelonderzoek en ontwikkeling besprekingsvergadering.

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 0

Flexibel Mineraal Vuurvast de KabelOnderzoekscentrum van Guangdong.

Fincredit woked met Shenzhen-Universiteit en vestigde Fincredit-industrie-universitair-Onderzoek Samenwerking.

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 1

De Dongjiaxinkabel heeft meer dan 20 octrooien, meer dan 10 softwareauteursrechten, en verscheidene wetenschappelijke onderzoeksdocumenten.

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD fabriek productielijn 2